Vi ger dig kontroll på arbetsplatsen

LinkedinIkon för Linkedin
11maj
Anders Pettersson, vd för Moxy ID

Anders Pettersson, vd för Moxy ID

—Med vår unika digitala plattform är vi marknadsledande inom branschen. Och det ska vi förbli.

Anders Pettersson, vd Moxy ID

Claes Rydins, grundare och före detta vd för Moxy ID och Anders Petterssons relation sträcker sig långt tillbaka. De träffades när de arbetade på ID06 där Anders var strategisk rådgivare och COO. Det sa klick mellan dem direkt och båda delade samma vision: att göra skillnad hos kunderna.

— Med mig som vd och Claes som affärsutvecklare kan vi äntligen få göra det vi längtat efter. Vi vill vara med och förbättra bygg- och fastighetsbranschen och göra den effektivare och säkrare. Eftersom vi befinner oss på geografiskt olika platser blir det en naturlig uppdelning av kunderna och därmed kompletterar vi ju varandra på den fronten också. När jag inte jobbar åker jag gärna skidor och leker taxi till övriga familjemedlemmar. Och grillar! Jag är Sollentunas Fredde från Solsidan, säger Anders.

Det talas mycket om sund konkurrens i bygg- och fastighetsbranschen och det är precis det som Moxys tjänster bidrar med. Deras mål är tydligt: att vara den ledande aktören på marknaden med de bästa digitala verktygen.

—Självklart ska vi skala upp och vi räknar med att årligen göra 800 arbetsplatskontroller och 8000 arbetsplatsanalyser inom något år. Nu har vi gjort ca 500 kontroller på ett och ett halvt år och den storleken är vi ensamma om. Eftersom vi sitter på stor kunskap, ett brett kontaktnät och använder oss av digitala verktyg är vi den enda leverantören som har kapaciteten att utföra många inspektioner till ett rimligt pris. Vi bidrar med en trygghet och effektivitet som marknaden skriker efter, säger Anders.

Anders Petterson, vd Moxy ID