Vi ger dig kontroll på arbetsplatsen

LinkedinIkon för Linkedin
30apr
Moxy ID rangordnas som nr 1 i Sveriges Allmännyttas upphandling  

Moxy ID rangordnas som nr 1 i Sveriges Allmännyttas upphandling  

Tillsammans med våra samarbetspartner 2Secure och Företagsgranskning, vann Moxy ID två områden i Sveriges Allmännyttas upphandling gällande insatser mot arbetslivskriminalitet. Vi kan nu erbjuda arbetsplatskontroller, bakgrundskontroller och utbildning till alla medlemmar i Sveriges Allmännytta.  

Avtalet gäller i ett år med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år. Uppdragen tilldelas i rangordning, där vi rangordnades som nummer ett, efter utvärdering på kvalitet, kompetens och pris.   

Kontroll
Moxy ID är Sveriges ledande specialist på arbetsplatskontroller, både fysiska och digitala. Med vår egenutvecklade plattform samlar vi in och analyserar uppgifter från arbetsplatser, företag och andra datakällor. En stor fördel med vår datadrivna metod är att vi analyserar trender över tid och jämför resultaten med liknande arbetsplatser och referensdata, som till exempel branschindex. 

Rapporter omfattar bland annat hur företagen sköter in- och utloggning, övertid, skatteförfarandelagstiftning, arbetstidslagstiftning och bestämmelser kopplade till utstationering.  

Utbildning
Företagsgranskning har över 20 års erfarenhet av att analysera företag, både i Sverige och internationellt. Med sitt egenutvecklade analysverktyg nås fakta gällande företagskonstellationer och ägandestruktur, oavsett var företagen härstammar från.  

Nu erbjuds Sveriges Allmännyttas medlemmar grundläggande utbildning kring arbetslivskriminalitet och hur man kan agera för att minimera risker med leverantörer och öka den sunda konkurrensen.  

Mer information
Kontakta Joachim Flander: jf@moxyid.com