Vi ger dig kontroll på arbetsplatsen

LinkedinIkon för Linkedin
31okt
Moxy växer inom området för Dataanalys

Moxy växer inom området för Dataanalys

30 år i IT-branschen har minst sagt gjort Claus Johansson till en expert inom området. Och nu får han tillämpa sin expertis hos Moxy som ansvarig för det nya tjänsteområdet Dataanalys – vårt just nu snabbast växande område!

—Jag har en bakgrund som projektledare och tjänsteägare på ID06 och under min tid där träffade och arbetade jag med Claes Rydin, Moxys grundare. När det skulle startas ett nytt tjänsteområde där både Claes och jag visste att jag kunde bidra var jag inte sen på att tacka ja. Vi är ett team uppbyggt av mycket teknisk kunskap och det vi håller på att utveckla är väldigt spännande och kommer vara en stor styrka i Moxys arsenal, säger Claes.

Som ägare för området Dataanalys är det Claus jobb att ansvara för de analyser som Moxy gör vid bland annat arbetsplatskontroller. Datan ligger sedan till grund för de mätetal (KPI:er) som krävs för att hjälpa kunderna med att styra de verksamheter som har utmaningar och problem. Det medför även att kunderna får koll och kontroll över sina leverantörskedjor och underlag till hållbarhetsrapporter.

— Där vi ser brister i analysen kan vi peka på vad som behöver förändras och kontrolleras. Jag ser mycket potential i att bygga vidare de processer, produkter och tjänster som Moxy redan utvecklat, eftersom vi då kan fortsätta erbjuda kunderna det absolut bästa som finns på marknaden. Vi har en enorm möjlighet att skala upp det vi bygger och fortsätta utvecklas och växa, avslutar Claus.

Claus Johansson

Claus Johansson