Vi ger dig kontroll på arbetsplatsen

LinkedinIkon för Linkedin
01nov
Möt Gry i Advisory-teamet

Möt Gry i Advisory-teamet

Gry Pärnerklint har med sina 11 år i bygg- och fastighetsbranschen byggt sin expertis kring inskrivning på byggarbetsplatser. Nu har hon anslutit till området Advisory under ledning av Peter Martin (Peppe). Där kommer hon fortsatta arbeta med det hon är bäst på, nämligen säkerhetsfrågor och inskrivningar.

—Gry och jag har arbetat ihop tidigare och jag vet vad hon står för, kan och vill åstadkomma. Därför är hon ett perfekt tillskott till teamet och vi hälsar henne varmt välkommen, säger Peppe.

I cirka tio år har Gry arbetat med ID06-systemet och hon har haft stor användning för det i sina uppdrag på olika byggarbetsplatser. Nu ser hon fram emot att fortsätta arbetet för en säkrare byggbransch tillsammans med Moxy.

—Jag vet att jag kan, och är bra på säkerhetsuppdrag. Moxy ligger i framkant och vill utveckla branschen med framtagandet av nya digitala system och arbetsplatskontroller. Och det kommer ske mycket utveckling här som på sikt kommer gynna hela branschen, säger Gry.

Grys arbete innebär att hon genomför bolagskontroller, åker ut på olika projekt för kontroller och hjälper till med inskrivningar samt skriver rutiner för detta. Hennes stora expertis ligger i just inskrivningar där hon tidigare har skrivit processer och utbildat andra inom området.

—Inom Advisory har alla olika kompetens och erfarenhet och vi ser en enorm styrka i att lära oss av varandra och om våra olika expertisområde. Det finns djup erfarenhet och kunskap här på Moxy och det är en enorm fördel för våra kunder. De märker snabbt att vi vet vad vi håller på med och det sprider ringar på vattnet. Att få vara med på resan och utvecklas tillsammans med Peppes gäng och hela bolaget är häftigt, avslutar Gry.